Sunday, June 1, 2014

Ζυγώνει η επιστροφή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Καραγκούνης φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και απομένει η τελική συζήτηση του με τον Νίκο Νταμπίζα για να ρυθμίσουν το οικονομικό κομμάτι...

Πιο κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό από κάθε άλλη φ ορά (και για τρίτη συνολικά στην καριέρα του) βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Κυριακής!

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα στις συζητήσεις που έχουν και απομένει η τελική επαφή για να ρυθμιστεί το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, εκτιμάται από την ομάδα ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού ο Καραγκούνης έχει δεχτεί όλους τους διακανονισμούς που του έχουν προταθεί και ποτέ δεν έθεσε ζήτημα.
Ακόμα, τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αφού ο "τυπάρας" επιθυμεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη διοργάνωση.

Οπότε εν αναμονή των εξελίξεων και της επικείμενης συμφωνίας στη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται, τουλάχιστον με βάση όσα διαρρέονται!

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment