Monday, June 25, 2012

Ελλάς, η χώρα που οι πολιτικοί της δεν ασκούν πολιτική

Το πρωί και ενώ περίμενα να περάσει η ώρα για να φύγω από το σπίτι, άλλαζα τα κανάλ ια της τηλεόρασης και ξέμεινα στο Euronews. Όχι δεν είμαι το ψώνιο που βλέπει τα Ευρωπαϊκά κανάλια αλλά είδα πως είχε συνέντευξη με αξιωματούχο των Σκοπίων. Παρακολουθώντας την συνομιλία των δύο ανδρών τα νεύρα μου είχαν ξεπεράσει κάθε όριο.
Ο δημοσιογράφος και ο Σκοπιανός συμφωνούσαν πως τα Σκόπια ΠΡΕΠΕΙ να μπούνε στην ΕΕ αλλιώς δεν έχουν μέλλον. Βέβαια η είσοδος κολλάει στην ΕΠΙΣΗΜΗ(official) ΟΝΟΜΑΣΙΑ των Σκοπίων, γιατί ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στους κατοίκους των Σκοπίων ανέφερε συνέχεια ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και Αλβανούς, την οποία μπλοκάρει η Ελλάδα. Αν σε όλα αυτά θυμηθώ και τις γελοίες δικαιολογίες της ΕΡΤ όταν σε διεθνή τουρνουά που αναμεταδίδει βλέπουμε ΜΑΚ ή MAC και έχει την έμπνευση να βάλει μαύρο για να τα καλύψει τότε μου έρ� �εται να βγω στον δρόμο, να κατέβω στην Αθήνα και να κάνω πράξη το γνωστό σύνθημα για την Βουλή. Είναι το μοναδικό κοινοβούλιο που οι πολιτικοί του δεν ασκούν πολιτική. Έλεος πλέον με τους Σλάβους της Βαρδαρίας (Vardar Banovina or Vardar Banate or Vardarska Banovina) που στο κρατίδιό τους οι κάτοικοι είναι μόνο Μακεδόνες(ΣΛΑΒΟΙ) και Αλβανοί και δεν ζούνε Έλληνες. ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ και είναι από τους τιμημένους ΣΑ ΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΥΣ. 
Ας δούμε παρακάτω όμως πως αντιδρούσε κάποτε η Ελλάς και πως σκεφτόντουσαν τότε οι 12χρονοι και ας συλλογιστούμε τι κάνουμε εμείς λάθος σήμερα. Πέρασαν ήδη 99 χρόνια και καταφέραμε να ξεχάσουμε...η συνέχεια εδώ



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment