Tuesday, June 26, 2012

Θα τραγουδήσει η Α.Δημητρίου στα Κατεχόμενα; "Ναι" λένε οι Τουρκοκύπριοι!

Σύμφωνα με άρθρο στην εφημερίδα «Χαμπερντάρ», το Σάββατο πρόκειται να εμφανισθεί στο ξενοδοχείο «Γκόλντεν Τουλίπ» στην κατεχόμενη Λευκωσία η ... Αντζελα Δημητρίου! Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η A.Δημητρίου είναι από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες στην Τουρκία.

Δεν υπήρξε έως τώρα καμία αντίδραση από την πλευρά της ίδιας και την είδηση αυτή ελέγχουν οι κυπριακές Αρχές ασφαλείας. Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο τότε είναι βέβαιο ότι...
θα δημιουργήσει μείζον θέμα.

Επίσης μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η επίσκεψη του Βρετανού τραγουδιστή Τομ Τζόουνς στα Κατεχόμενα, ο οποίος μάλιστα έδωσε και συναυλία αντί πολλών εκατ. τουρκικών λιρών στην Κερύνεια. Ο Τ.Τζόουνς έφθασε στα κατεχόμενα με ιδιωτικό αεροσκάφος της εταιρείας Eastern Airways στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, όπως αναγράφεται στον τουρκοκυπριακό Tύπο.
Το αεροδρόμιο της Τύμπoυ είναι ένα παράνομο αεροδρόμιο και δεν αναγνωρίζεται από τους διεθνείς αεροπορικούς οργανισμούς. Κυρίως το χρησιμοποιούν οι παράνομες Τουρκοκυπριακές αερογραμμές και η Turkish Airlines η δε είσοδος των επιβατών από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο θεωρείται και από τα Ηνωμένα Εθνη παράνομη.



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment