Saturday, July 28, 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Υπόλογοι η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος" για την ΑΤΕ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξαπολύουν Βολές κατά του πρωθυποργού Αντώνη Σαμαρά για παραπλάνηση των αγροτών με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, με τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως σημειώνουν στη σχετική τους ανακοίνωση, η ΑΤΕ ιδρύθηκε για να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης και ως τέτοια θα έπρεπε να είναι μέρος ενός ισχυρού δημόσιου πιστωτικού πυλώνα για την ανάπτυξη της χώρας διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων της.

Επισημαίνουν πως «ο διαχωρισμός της σε "καλή" και "κακή" δεν δίνει λύση στην περιουσία χρεωμένων συνεταιρισμών, χρεωμένων χοιροτροφικών, πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση όφειλε με την ανακοίνωση της ιδιωτικοποίησης να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για όλα τα παραπάνω».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν έχουν ήδη ζητήσει ενημέρωση στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων από τον κύριο Στουρνάρα, ενώ προσθέτουν πως «σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υπόλογοι για τον παραπάνω χειρισμό της υπόθεσης». Διαμηνύουν μάλιστα πως «θα ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια για το ξεπούλημα της ΑΤΕ και τον κίνδυνο στον οποίο υποβάλλονται οι Έλληνες αγρότες».
defencenet.gr



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment