Saturday, July 28, 2012

Γερμανός αξιωματούχος υποδέχθηκε την Γερμανική αποστολή με χαιρετισμό που θύμιζε ναζί...

Αίσθηση προκάλεσε η χειρονομία γερμανού αξιωματούχου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.
Με έναν χαιρετισμό που θύμιζε ναζιστικό υποδέχτηκε τους γερμανούς αθλητές κατά την είσοδο τους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου γερμανός αξιωματούχος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση όσων βρίσκονταν δίπλα του στις κερκίδες.Όμως ναζιστικός χαιρετισμός με υψωμένο το αριστερό χέρι δεν νομίζω να γίνεται.Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα ας αφήσει σχόλιο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αξιωματούχος υποδέχθηκε με έναν ναζιστικό χαιρετισμό τους γερμανούς αθλητές κατά την είσοδο τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση όσων βρίσκονταν δίπλα του στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα, πίσω από τον αξιωματούχο καθόταν ο Λονδρέζος Δήμαρχος Boris Johnson και η Camilla Parker Bowles οι οποίοι αρχικά ξαφνιιάζονται και ύστερα ξεσπούν σε γέλια.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που φέρεται να χαιρετά ναζιστικά, είναι ο Walther Tröger, πρώην μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος στα 83 του χρόνια, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι'αυτό χαιρέτισε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε το video!



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment