Monday, May 28, 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "ΝΑΙ" ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-"ΟΧΙ" ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ


Περιοδεία στις δυτικές Κυκλάδες πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε με φουσκωτό σκάφος την Κέα, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο, την Κίμωλο, τη...
Μήλο και τη Φολέγανδρο.

Κατά την περιοδεία του, ο κ. Καμμένος συνομίλησε με πολίτες και συνάντησε εκπροσώπους φορέων των νησιών.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα μπορούσε στις 18 Ιουνίου να στηρίξει μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον όρο να μην μετέχουν σε αυτήν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο «ακριτικό Αιγαίο». είπε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα πέρα από την Ελλάδα των δημοσκοπήσεων και των διλημμάτων που βάζουν κάποιοι, και όπου, όπως είπε, οι πολίτες «δεν έχουν φάρμακα, ζουν χωρίς συγκοινωνία, και ζητούν από το αθηνοκεντρικό κράτος και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί τους».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι «οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητας».

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens» είπε ο κ. Καμμένος.

Δήλωσε ακόμη ότι κάποιοι κρίνουν τους Ελληνες που υποφέρουν, αλλά δεν ζητούν από τη Γερμανία, «να δώσει ο Χριστοφοράκος τα ονόματα των εξωνημένων πολιτικών, να καταγγελθούν οι συμβάσεις της Siemens, των στραβών υποβρυχίων, προκειμένου να μειωθεί το χρέος το οποίο έχει δημιουργηθεί και είναι επαχθές και επονείδιστο καθώς περιλαμβάνει και αυτά τα ποσά μέσα».


fimotro 



Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment