Saturday, June 6, 2015

Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες στο «The Mall» Πως κινούνται Ηλεκτρικός και Προαστιακός!!!

Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες στο «The Mall» Πως κινούνται Ηλεκτρικός και Προαστιακός
Ο τραυματισμός τους προκλήθηκε από θραύσματα γυαλιού. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο The Mall σήμερα το πρωί. Ο τραυματισμός τους προήλθε από θραύσ ματα γυαλιού ενώ οι δύο άνδρες που εργάζονταν ως σεκιούριτι έχουν τραυματιστεί στην πλάτη και στα κάτω άκρα αντίστοιχα.

Η βόμβα ήταν τοποθετημένη στο πρώτο επίπεδο, ενώ σημειώνεται ότι την Κυριακή το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό για το κοινό, καθώς λειτουργούν οι χώροι αναψυχής δηλαδή καφετέριες, εστιατόρια και κινηματογράφοι και μέσα στο κέντρο ήταν 200 άτομα που πρόλαβαν να βγουν οριακά λίγα λεπτά πριν την έκρηξη.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο κέντρο ήταν και οικογένειες με παιδιά που πήγαν να δουν τις παιδικές παραστάσεις σ� �α σινεμά, ενώ υπήρχαν και εργαζόμενοι που έκαναν απογραφή στα καταστήματα του πρώτου ορόφου.
Της έκρηξης προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου σε εφημερίδα και σε ιστοσελίδα, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί και δύο ασθενοφόρα.

Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιείται σύσκεψη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τη συμμετοχή του υπουργού Νίκου Δένδια, ενώ για την υπόθεση ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πως κινούνται Ηλεκτρικός και Προαστιακός

Με εντολή της αστυνομία ς έκλεισε ο σταθμός Νερατζιώτισσα του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ. Οι συρμοί του Ηλεκτρικού κινούνται από Πειραιά μέχρι Ειρήνη.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει κλειστό το τμήμα του Προαστιακού από Μεταμόρφωση έως Δ. Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά από και προς το σταθμό του Κιάτου έως το σταθμό της Μεταμόρφωσης και από και προς το σταθμό της Δ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.

Κλειστοί είναι επίσης οι δρόμοι γύρω από το εμπορικό κέντρο
.


Read more: http://www.osybusdrivers.com

Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment