Sunday, May 31, 2015

Αργοστόλι: 18χρονος προσπάθησε να σκοτώσει 56χρονο χτυπώντας τον επανειλημμένως στο κεφάλι με μεταλλικό κόφτη

Εξιχνιάστηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη ένας 18χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν, έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό εξαιτίας προσωπικών διαφορών, ο 18χρονος χτύπησε επανειλημμ ένως στο κεφάλι με μεταλλικό κόφτη τον 56χρονο, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, ενώ, με την συνδρομή δύτη, εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αργοστολίου, ο μεταλλικός κόφτης που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης κατά τον διαπληκτισμό και στη συνέχεια, είχε πετάξει στην θάλασσα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του νεαρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθη� �ε και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αττικής, ενώ ο 18χρονος συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment