Wednesday, January 29, 2014

Τα βρήκε με Φούλαμ

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο για την μεταγραφή. Το ποσό που αξιώνουν οι Πειραιώτες για να δώσουν το "οκ"...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπό θεση μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη θέλουν τον Έλληνα διεθνή στράικερ να επιθυμεί την μετακόμιση του στην Premier League και τις προοπτικές που του δίνει η παρουσία του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Κώστας Μήτρογλου θεωρεί πως αγωνιζόμενος βασικός στην ομάδα της Φούλαμ μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας ακόμη ψηλότερα μελλοντικά.

Ρόλο στην απόφαση του 25χρονου φορ και μάλιστα σημα� �τικό, παίζει το γεγονός πως στο Λονδίνο θα βρει τον Γιώργο Καραγκούνη, αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στα δεδομένα του συλλόγου και του πρωταθλήματος.

Άλλωστε ο Καραγκούνης μίλησε με τον Μήτρογλου όταν προέκυψε το θέμα μεταγραφής του δεύτερου στην Φούλαμ και προέτρεψε τον επιθετικό του Ολυμπιακού να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, θεωρώντας πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο.