Saturday, December 28, 2013

Γυναίκα λιμενικός καταγγέλλει ότι τη βίασε συνάδελφός της ανήμερα των Χριστουγέννων!

Απίστευτη υπόθεση συνταράσσει το Λιμενικό Σώμα. Γυναίκα βαθμοφόρος κατήγγειλε ότι δέχτηκε "σεξουαλική επίθεση" από συνάδελφό της αξιωματικό!

Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και σχετικής απόφασης του Αρχηγού του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημήτρ ιου Μπαντιά, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό παρενόχλησης συναδέλφου του, με χρήση σωματικής βίας. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επιπρόσθετα, ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως όλες οι πτυχές του περιστατικού.


Σύμφωνα με το onalert,γυναίκα βαθμοφόρος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, κατήγγειλε στην Υπηρεσία της ότι την 25-12-2013, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση με τη χρήση σωματικής βίας από συνάδελφό της, βαθμοφόρο του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εντός του λιμενικού καταστήματος.

Για το εν λόγω συμβάν, ήδη διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων. 
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment