Tuesday, November 27, 2012

Δικηγόρος κατηγορούμενου για την δολοφονία των 2 αστυνομικών της ΔΙΑΣ: Ο πελάτης μου αποφυλακίστηκε νόμιμα και είναι σπίτι του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υποστήριξε πως ο πελάτης τους δεν κρύβεται και ότι βρίσκεται στο σπίτι του. Σύμφωνα με το enikos.gr ο δικηγόρος Γιώργος Πατρινός υποστήριξε «ο πελάτης μου είναι αθώος και αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το οποίο μετέτρεψε την προσωρινή του κράτηση σε περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τους οποίους κάθε 1η και 16η του μηνός πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα», ωστόσο συμπλήρωσε ότι «ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι περιοριστικοί όροι». Απλά μην το ψάχνεται.Εμείς σας τα είπαμε.Ούτε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φταίνε ούτε η αστυνομία.Αυτό που πραγματικά φταίει,είναι μόνο η γραφειοκρατία και το δικαστικό σύστημα που έχουμε.Δεν μπορεί επί 18 μήνες να είναι κάποιοι προφυλακισμένοι για τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα και να μην ξεκινήσει καν η δίκη τους.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απίστευτο: Άφησαν ελεύθερο έναν από τους δολοφόνους των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.."Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι".

Τον Οκτώβριο λήγει το 18μήνο κράτησης των δολοφόνων των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη..Θα δικαστούν ή θα τους αφήσουν ελεύθερους?.

Τι είχε πει ο δικηγόρος της υπό� �εσης..

                                                                                                                                         --> -->



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment