Sunday, August 31, 2014

Τσέλσι από άλλο... πλανήτη έβαλε 6 γκολ στην Έβερτον! (VIDEO)

Τσέλσι από άλλο... πλανήτη έβαλε 6 γκολ στην Έβερτον! (VIDEO)Ο Λουκάκου περίμενε τον Μουρίνιο για να τον... τιμωρήσει αλλά οι παίκτες της Τσέλσι έστησαν πάρτι στο Γκούντισον Παρκ και νίκησαν με το εμφατικό 6-3 την Έβερτον.
Ένα απίθανο ματς έγινε στο Γκούντισον Παρκ. Η Τσέλσι ξεκίνησε το ματς με δύο γκολ στο πρώτο τρίλεπτο α λλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα γινόταν στο δεύτερο μέρος...

Ντιέγο Κόστα και Ιβάνοβιτς έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μουρίνιο και ο Κέβιν Μιραλάς μείωσε στο 45', δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η Τσέλσι πήρε αέρα δύο τερμάτων με το αυτογκόλ του Κόλμαν στο 67' αλλά η Έβερτον απάντησε με τον Νέισμιθ στο 69'. Ο Μάτιτς ανέβασε και πάλι το δείκτη του σκορ στο 74' αλλά ο Ετό σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και έβαλε... φωτιά στο Γκούντισον Παρκ.

Η ομάδα του Μουρίνιο δεν είχε όρεξη για αστ εία και ένα λεπτό μετά το γκολ του Ετό, ο Ραμίρες έγραψε το 3-5. Μέσα σε 10 λεπτά μπήκαν 5 γκολ στο ματς! Ο Ντιέγκο Κόστα είπε και την τελευταία λέξη στον αγώνα και διαμόρφωσε το εμφατικό 3-6.


Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment