Thursday, May 30, 2013

Το αγόρι που μεταμορφώνεται σε κορίτσι με φούξια στολή...Δείτε το καρτούν που έχει διχάσει τους Αμερικάνους ..(Βίντεο)

Ένα αγοράκι ονόματι «Guy» ανακαλύπτει ότι έχει μαγικές δυνάμεις όταν φοράει ένα λαμπερό δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι αυτό τον μεταμορφώνει σε κορίτσι με φούξια στολή, μακριά μαλλιά με μια ροζ τούφα, ψιλοτάκουνες λευκές μπότες, μίνι φούστα, μακριά γάντια ενώ το φούξια κραγιόν που κρατά στα χέρια μετατρέπεται σε σπαθί…
 Με τη νέα εμφάνιση και με τη βοήθεια της αδελφής του, Κέλι, και του φίλου του, Μαζ, η SheZow φωνάζοντας το σύνθημα «You go girl!», κατατροπώνει τέρατα, μάχεται φανατικούς εχθρούς, τα βάζει με εξωγήινους και προστατεύει την πόλη. Όλα αυτά στα κινούμενα σχέδια με τον τίτλο που φέρει το όνομα του/της πρωταγωνίστριας, SheZow.
Μπορεί να μεταδίδεται από το 2012 στην Αυστραλία, όμως, το ανατρεπτικό κόμικ με κεντρικό ήρωα τον 12χρονο Guy Hamdon, φτάνει στις ΗΠΑ και αναμένεται να προβληθεί την 1η Ιουνίου από το δίκτυο The Hub, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-11 ετών.
 Μεγάλη μερίδα του αμερικανικού Τύπου χαρακτηρίζει τον ήρωα «trans-gender», ενώ άλλα δημοσιεύματα εστιάζουν στο ζήτημα της μεταπήδησης φύλου που πραγματεύεται το SheZow. Η επικεφαλής του The Hub, Μάργκαρετ Λόουσκ, δήλωσε πως όταν αρχικά άκουσε την ιδέα του κινουμένου σχεδίου αντέδρασε με έκπληξη, στην πορεία, όμως, το ξανασκέφτηκε. «Όταν το πρωτοάκουσα η αντίδρασή μου ήταν "Μα είστε τρελοί;". Όταν το είδα, όμως, σκέφτηκα, γιατί όχι. Είναι απλά αστείο», είπε χαρακτηριστικά η Λόουσκ.


 protothema.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment