Monday, December 31, 2012

Στην χώρα των τυφλών ταξιτζήδων... κυβερνούν διπλωματούχοι κουφοί και τυφλοί

Στην χώρα των τυφλών ταξιτζήδων... κυβερνούν διπλωματούχοι κουφοί και τυφλοί

Στα χέρια μου έπεσε ένα φύλλο του ΒΗΜΑΤΟΣ με ημερομηνία 24/1/63 δηλαδή 50 χρόνια πίσω.
Τίτλος πρώτης σελίδας:


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ

"Ανόρθωσις δεν γίνεται εις βάρος του εργαζόμενου λαού".

Σας θυμίζει τίποτα;


Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια δυστυχία, πείνα, απελπισία και οι κυβερνώντες να μην βλέπουν και να μην ακούν.


Διαβάζοντας παράλληλα το άρθρο του κυρίου Πλουμή για την κτηματαγορά, θύμωσα για άλλη μια φορά, μα είναι δυνατόν να έχουμε όλα τα εργαλεία για να αναπτυχθούμε, και να μην το βλέπουν οι κυβερνώντες ;

Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι αυξήσεις ποσοστών των, ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μα κύριοι εσείς τους δημιουργήσατε, εσείς και τα κυκλώματα σας.

Αισθάνθηκα αηδία για το βραβείο ειρήνης που πήρε η Ευρώπη, λίγη τσίπα αν είχαν τουλάχιστον οι επικεφαλής των νοτίων κρατών, δεν θα έπρεπε να παρευρεθούν.
Ντροπή τους.

Μιλούσαμε για πελατειακές σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ κομμάτων και πολιτών και ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό, όχι μόνο δεν σταμάτησε, τώρα έχουμε να εξαργυρώσουμε και τα γραμμάτια της συνεργασίας των τριών κομμάτων, ακούσατε φαντάζομαι για το ποιους προγραμματίζουν να βάλλουν στις ΔΕΚΟ !!!!

Τι μπορεί πλέον να περιμένει κανείς από τους διπλωματούχους κυβερνώντες ; Ανθρώπους που δεν σέβονται το Σύνταγμα, την δε δικαιοσύνη την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, π.χ. ΔΕΗ, και ως σύγχρονοι δράκουλες το μόνο που θέλουν, είναι πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος που μας έχει μείνει, για το "εθνικό συμφέρον" όπως με θρασύτητα είπε, ο διπλωματούχος υπουργός οικονομικών, καταργώντας αποφάσεις της δικαιοσύνης και δίνοντας ένα παράδειγμα προς μίμηση στο πόπολο !!! Συγχαρητήρια βρε.

Αμ δεν φταίτε εσείς, αλλά εμείς που σας ψηφίσαμε !!!

Ποτέ δεν είναι αργά, δεν μπορεί; υπάρχουν και σώφρονες κάπου μέσα στο πλήθος, δεν θέλουμε Εθνοσωτήρες, τους χορτάσαμε, ψάχνουμε για ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ .

Ένα απλό μυαλό υπαγορεύει αλλαγή του φορολογικού σε βάθος χρόνου, έτσι θα γίνουν επενδύσεις, και ο κόσμος θα έχει δουλειά.

Του ξεζουμισμένου πολίτη ότι και φόρους να του επιβάλεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κατεβάσεις στον δρόμο.

Μπράβο σας!


Ζωή Καραπαναγιώτη

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment