Monday, April 13, 2015

Σοκ στη Γαλλία! Δεκατριάχρονο ανερχόμενο αστέρι του σερφ κατασπαράχθηκε από καρχαρία


Η τραγωδία σημειώθηκε στο νησί Λα Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό - Ο νεαρός Γάλλος έκανε σερφ με φίλους του σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την ακτή, σε μία περιοχή όπου απαγορεύεται το κολύμπι εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου από καρχαρίες..


Σοκ στη Γαλλία! Δεκατριάχρονος σέρφερ κατασπαράχθηκε από καρχαρία στο νησί Λα Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς έκανε σερφ με φίλους του σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την ακτή, σε μία περιοχή όπου απαγορεύεται το κολύμπι, εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου από καρχαρίες.

Ο Ελιο Κανέστρι, ανερχόμενο αστέρι του σέρφινγκ, δέχθηκε την επίθεση του καρχαρία και έπεσε από τη σανίδα του.

Οι διασώστες που έφθασαν αμέσως και τον μετέφεραν στην ακτή δεν μπόρεσαν παρά να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail σήμερα εκατοντάδες άνθρωποι κατέφτασαν στη διάσημη παραλία για να αποδώσουν φόρο τιμή ς στο άτυχο αγοράκι.

Αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε για το περιστατικό σε τοπικό ραδιόφωνο: «Ηταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί. Μας ζήτησαν αμέσως να απομακρυνθούμε γρήγορα από την παραλία, όταν ένα ελικόπτερο έφτασε αμέσως στην περιοχή».

Πρόκειται για την 16η επίθεση καρχαρία στην περιοχή από το 2011 και την έβδομη θανατηφόρα. Η τελευταία επίθεση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου όταν μία 22χρονη λουόμενη κατασπαράχθηκε από καρχαρία ενώ βρισκόταν σε απόσταση 5 μέτρων από την ακτή.


Ο επαγγελματίας σέρφερ Τζέρεμι Φλόρες, που έχει μεγαλώσει στο νησί, ανέβασε φωτογραφία του μικρού στο Instagram με το μήνυμα: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο λυπημένος και οργισμένος είμαι. Τόσο νέος!!! Σπαρακτικό γεγονός. RIP».

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment